21 september 2021

DE PODIUMBIJEENKOMST

Sfeer van de avond
De podiumbijeenkomsten zijn voor en door mensen zoals jij en ik. Dat betekent dat de spreker geen specifieke podiumervaring hoeft te hebben. Stamelen, stotteren, van papier aflezen, het mag allemaal.


Ondersteuning
Een toekomstige spreker mag om ondersteuning vragen. We dringen het echter niet op.


Spreker centraal
Tijdens de live-edities van Deel Je Verhaal staat het verhaal van de spreker centraal. Dit houdt in dat er geen aanvullende powerpoints, video, etc. gebruikt worden.


Spreektijd
Ieder verhaal duurt maximaal 15 minuten. Dit stimuleert de spreker om te komen tot een kernachtig verhaal.


Zoveel mogelijk ambassadeurs
Ieder mens heeft meerdere verhalen. Echter om zoveel mogelijk mensen een kans te geven en het ambassadeurschap zo breed mogelijk te maken, is het uitgangspunt dat een spreker eenmalig op het podium staat, uitzonderingen daargelaten.


Aan/afkondiging
Wijze van aan- en afkondigen van de sprekers is aan de organisatie van dat moment.


Ontvangst en opening
Wij hebben ervaren dat een muzikale start zowel voor het publiek als voor de sprekers als prettig wordt ervaren. Wel aan te raden dat als muziek, dat dit de sfeer van de avond versterkt: open en authentiek.


Entree
Kassa-inkomsten gebruiken wij om de organisatiekosten mee te betalen (zaalhuur, drankje voor sprekers en team).

Betaling naar draagkracht is een vorm die we graag toepassen omdat het op deze manier toegankelijk blijft voor iedereen. Richtbedragen zijn bijv. €3,50 – €5, – of €7,50 waarbij ook minder of meer een mogelijkheid is.

 

Zelf een team samenstellen? –> lees verder