16 oktober 2018

DJV

Ieders verhaal is de moeite waard!

Daarom deze website, een facebookgroep (deeljeverhaal), facebookpagina , ons youtube kanaal en Deel Je Verhaal avonden op het podium.

Op deze website staan verhalen. Verhalen waar je van kunt leren, die jou kunnen inspireren, steunen en enthousiasmeren. Dus laat je verrassen door de verhalen van anderen. Wil je de verhalen live horen vertellen? Kom dan naar de podiumavonden!

Openheid
Deel Je Verhaal wil namelijk laten zien dat zo iets ‘eenvoudigs’ als openheid een wereld kan veranderen. Want openheid leidt tot meer verbinding, begrip, preventie, motivatie, normalisering, doorbreken taboes, stigma en dus ook tot meer kracht en energie.

Overlevering
Vroeger was het normaal dat generaties de volgende generaties via verhalen op de hoogte stelden van de geleerde levenslessen. Een eenvoudige maar zeer krachtige manier om elkaar te ondersteunen, verbinden en wijzer te maken over wie we zijn, wat we kunnen en willen, als individu alsmede als collectief. Tevens dienden deze levenslessen als bron en raadgever voor de gewenste toekomst. Hoe mooi als we dit niet verloren laten gaan?

Platform
Juist in tijden van crisis/ uitdagingen blijkt dat de kracht van mensen naar boven komt. Wat helpt jou of wat heeft jou geholpen deze periode? Hoe ga je om met deze situatie? Wie steunt of inspireert je? Of welke oplossingen heb jij gevonden voor de grootste uitdagingen in je leven? Welke dromen heb je en wat doe je daarmee? En hoe was of is het om je droom waar te maken? Deel Je Verhaal biedt een platform om jouw verhaal te delen. Want soms is het ‘delen’ al voldoende om nieuwe inzichten te krijgen of te geven.

Mee doen?
Wil je meer informatie over meedoen? Kijk dan bij Jouw verhaal?

Openheid verbindt

Wij geloven dat openheid de wereld mooier maakt.

Verhalen verrijken, verbroederen, verlichten, steunen, geven, inspireren oftewel, zijn de bron voor de richting die we gezamenlijk willen gaan.

Help jij mee ? Klik op:  Ja graag!

Deel Je Verhaal – Intro

Trefwoord

Podium 2018

8 februari Tilburg
26 februari Heerlen
24 mei Tilburg
28 mei Heerlen
6 september Tilburg
24 september Heerlen
26 november Heerlen
29 november Tilburg

Klik hier voor de uitgebreide agenda.

ACHTER DE SCHERMEN

DJV ook in jouw stad?

In Tilburg is in 2017 ook een Deel-Je-Verhaal-team aan de slag gegaan!

Kijk hieronder voor hun videoverhalen.

Ook in jouw stad een team starten? Superfijn! Klik  hier  voor de info!

Tilburg video’s