21 september 2021

De jonge weduwe

3 REACTIES

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Hallo Ellen,
    Ik heb naar je verhaal geluisterd met alle medegevoel van dien. Ik kon je verdriet op een gegeven moment voelen, en had ook even moeite met mijn tranen.
    Ik heb alle respect dat je je eigen verhaal hebt gedaan om mensen en jezelf verder te helpen en erkenning van de gedachten gang. Ik werd al weduwe op mijn 29ste en weet wat dat met een mens kan doen maar ook meerdere ervaringen die moeilijk zijn/waren in het leven. Bij deze stuur ik je een dikke knuffel en de Groetejes van een (lotgenote)
    Knuffels Yvonne

  • Herkenbaar. De liefde van mn leven. Samen meer zijn dan een en toch jezelf blijven. Houden van wie iemand is, was en ooit zou zijn. Verlies in t diepste stukje van je ziel. Herkenbaar ook de uitspraken om je heen. Met lotgenoten heb ik die hilarische zaken vaak in bizar ongeloof en galgenhumor gedeeld. Ik was 37. En velen deelden hun verhaal met mij in die tijd op alleenover.nl. Het bestaat nog, ook nu ik geen behoefte meer heb. Maar wie er ook voor je is in die tijd….echt delen doe je met lotgenoten. Geen zieligheid, wel delen, voelen, bemoedigen en opkrabbelen en je weg vinden. Sterkte Ellen. Sterkte lotgenoten…

  • Lieve Ellen, ik zit hier vol bewondering met de tranen over mijn wangen na te denken over wat ik net gehoord en gezien heb. Ellen zoals ik me je kan herinneren vooral die bedoelde en soms misschien ook onbedoelde humor en dan je zo mooie en herkenbare lach waar zo’n ongelofijk diep verdriet achter schuilt. Hoewel schuilen niet het goede woord is nu je een stukje hiervan met ons deelt. De prachtige manier waarop jij de liefde tussen jullie beschrijft die zo mooi, gelijkwaardig is daar word ik stil van. Ik zeg bewust is en niet is geweest, want dat is wat ik hoor, dat blijft bij je. Ik ga niet proberen om troostende woorden te vinden ( stel je voor sta ik straks ook nog in je boek bij de don’ts hihihi). Het enige dat ik kan zeggen is dat ik het ongelofelijk knap vind hoe je dit alles onder woorden hebt kunnen brengen van die prachtige liefde tot het vreselijke gemis en wat er bij komt kijken voor jou. Gedurende deze 20 minuten heb ik alle emoties die ik ken gevoeld en daarmee wil ik zeggen dat je verhaal en je boodschap echt binnen is gekomen in al zijn facetten. Met een dikke kus en knuffel wens ik je alle kracht en sterkte voor altijd!