25 februari 2020

JOUW PODIUM?

Deel Je Verhaal in jouw stad?
Wil jij samen met ons de wereld mooier maken? Ben je gecharmeerd van het concept ‘Deel Je Verhaal’? Dan hebben wij voor jou uitgewerkt hoe het concept in elkaar zit zodat het des te gemakkelijker is, om het in jouw stad neer te zetten.


Wat is Deel Je Verhaal op het podium?
Deel Je Verhaal op het podium is een lokaal evenement waar mensen hun levensverhaal of een levenservaring vertellen omdat volgens ons openheid de wereld mooier maakt. Daarom worden de verhalen openbaar gedeeld. Deel Je Verhaal -x podium edities door anderen op locaties worden onafhankelijk georganiseerd. De inhoud van de verhalen is uniek per bijeenkomst. De opzet van Deel Je Verhaal bijeenkomsten komen vanuit dezelfde visie en missie. Tevens is de uitstraling naar buiten gelijk.


Informatie

  1. Platform –> lees verder
  2. Visie en Missie –> lees verder
  3. Uitgangspunten –> lees verder
  4. Wat is Deel Je Verhaal niet? –> lees verder
  5. Het podium het juiste middel? –> lees verder
  6. De podiumbijeenkomst –> lees verder
  7. Team samenstellen –> lees verder
  8. Locatie –> lees verder

Licentie-overeenkomst
Wil je de naam Deel Je Verhaal gebruiken? Vraag dan naar onze licentie-overeenkomst. Natuurlijk kun je een soortgelijk iets onder een andere naam zelf opzetten. Maar volgens ons bereiken we meer als we ons samenpakken, oftewel onder dezelfde naam naar buiten toe treden. Daarnaast helpen wij je op weg en kun je gebruik maken van onze ervaring en middelen. Dat maakt het een stuk gemakkelijker!

 

Filmpjes bekijken? Zie dan de HOME pagina. Veel kijkplezier!