18 oktober 2021

UITGANGSPUNTEN

Alles mag er zijn
Alle onderwerpen zijn welkom
Geen enkel onderwerp mag of zal geweigerd worden

Het verhaal mag over van alles gaan: een samenvatting van iemands leven maar ook een stukje hieruit zoals het opstarten van een bedrijf, een droom waar hij/zij aan werkt, een fysieke of psychische ziekte, een specifieke levensgebeurtenis, iets waar hij/zij ontzettend door geraakt is, afscheid, et cetera.


Ieder mens mag er zijn
Alle mensen zijn welkom
Geen enkel mens mag en zal geweigerd worden om zijn/haar verhaal te vertellen

Let wel: Het gaat wel om het verhaal van de spreker, het is niet de bedoeling dat de spreker gaat klagen of kwaadspreken over anderen.


Openheid
Geen taboes op thema’s of onderwerpen.
Alle verhalen en speeches zijn openbaar en blijven openbaar; zowel op het podium als op de website, op YouTube en facebook.

Tijdens elke live-editie van Deel je Verhaal worden meerdere verhalen (minimaal 3 à 4) geprogrammeerd. Het laten vertellen van levensverhalen of levenservaringen van mensen op een openbaar podium, draagt tevens bij aan het doorbreken van taboes en stigma’s waardoor het inspireert en verbindt.

Bewust wordt gekozen voor meerdere verhalen per editie zodat de luisteraars zich kunnen identificeren met (elementen uit) de verhalen van alle sprekers. Oftewel dat we allemaal op de één of andere manier verbonden zijn met elkaar.

 

Meer lezen over wat Deel Je Verhaal niet is? –> lees verder