24 oktober 2021

Jurre en Mila komen in het kader van 75 jaar bevrijding met een vrijheidrap!

Beiden geïnteresseerd in muziek. Jurre heeft rapmuziek met de paplepel erin gekregen. Mila houdt normaal meer van andere muziek zoals Eden, Eefje, Doe Maar etc. Samen zijn ze wat ons betreft een geweldig duo! Ze schreven zelf de tekst en zochten zelf de melodielijn uit. Dus laat je verrassen en inspireren door deze vrijheidsrap.

Met dank aan:

Angelo Bombrini voor de opname en mix en
L1 voor de videobeelden!

Tekst:

Vrij zijn, wat betekent het echt. En nee je kan het niet bereiken met geld of succes. Voor sommige mensen is de vrijheid verpest. En kun je vrij zijn ja dan ben je geblessed (Ey) Vrijheid het is gewoon een recht punt uit. En je huidskleur maakt ook geen ene zak uit. Blank – getint – zwart – of geel, het maakt niks uit we zijn allemaal een geheel. The Klan, Pegida en Nazi’s.

Vroeger dacht ik ‘deze groepen die bestaan niet’. Wat deze mensen denken, begrijpen nee dat gaat niet. En deze shit brengt ook totaal geen motivatie. Dit hoort ook niet thuis in onze generatie. Dus gooi het weg en stop het niet in je mind vriend (2X). verwijder het uit je hoofd de applicatie.

– It’s the unknown we fear, just leave it my dear. There’s no need to be scared. Love is to be dared (2x)

Zit je iets dwars of wil je iets kwijt, kom naar DJV ze geven je alle tijd. Openheid verbindt, ongeacht welke tint, wat je meemaakt of wat je van iets vindt. Ze staan open voor iedereen, ze respecteren je van top tot teen. DJV is voor alle verhalen, ga er heen als je vrijheid wil ervaren.

– It’s the unknown we fear, just leave it my dear. There’s no need to be scared. Love is to be dared (2x)

Mede mogelijk gemaakt door:

De provincie wil graag dat de jongeren van nu de waarde van vrijheid beseffen en blijven doorgeven. In het kader van dit project en het doorgeven van de waarde van vrijheid hebben Jurre en Mila een vrijheidsrap gemaakt. Dit project is mogelijk gemaakt door ondersteuning van de Provincie Limburg en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

VOEG EEN REACTIE TOE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *