24 oktober 2021

Van internaatjochie tot biker

4 REACTIES

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Wel een heftig verhaal. Mijn moeder komt uit hoenderloo en het ze heeft het wel eens gehad over het jongenshuis .
  ik hoop dat je je kleinkinderen snel weerziet
  bedankt voor je openheid!

  • Een van de Jongens heb ik ontmoet helaas ben ik het telefoon nummer kwijt omdat mijn Mobile Samsung het niet meer deed en de kaart in een nieuw toestel moest en het nummer niet meer zag , we gaan nu schrijven dat ze mij even bellen voor een volgende afspraak .

   Bedankt voor je reactie – ik had er veel meer verwacht . Maar wat niet is kan nog wel komen . Toy toy . Royal United Biker – Gorinchem.

  • 2017 ik ben nu met een boekverslag – autobiografie bezig over mijn leven. En hoop ooit een boek te kunnen uitgeven om mensen te helpen het trauma van internaten te boven te komen., En sterk in de maatschappij te kunnen staan . Als het boek klaar is met als tekst : Van Internaat jochie tot biker .
   Ik heb er ook foto’s in kunnen verwerken van Hoenderloo 150 jaar waarin ook het Internaat werd toegelicht.

   Groetjes Zegert v Eijk – Royal United Biker
   .